Konkursa “Ķīmiķu dārzs” pirmā kārta ir noslēgusies!

Pateicamies dalībniekiem, skolotājiem un pārējiem atbalstītājiem par lielo atsaucību konkursa pirmajā norises gadā! Šogad pirmajā kārtā piedalījās 85 komandas no visiem Latvijas reģioniem. Pirmās kārtas rezultāti pieejami šeit. Ar zaļu iekrāsojumu izceltās komandas (pirmās 8 katrā klašu grupā) ir uzaicinātas piedalīties konkursa otrajā kārtā, informācija par kuru sekos vēlāk. Gadījumā, ja kāda komanda uz otro kārtu ierasties nevar, uzaicināta tiek nākamā pēc kārtas rezultātu sarakstā. Pirmās 15 komandas katrā klašu grupā e-pastā ir saņēmušas diplomus par atzīstamiem rezultātiem, savukārt visas komandas, kas piedalījušās pirmajā kārtā – pateicību par dalību.

Otrās kārtas norises laiks ir 31. oktobris 11. – 12. klašu grupai un 7. novembris 8. – 10. klašu grupai. Atkarībā no COVID-19 izplatības un ar to saistītajiem ierobežojumiem otrā kārta norisināsies klātienē RTU Inženierzinātņu vidusskolā Rīgā, Kronvalda bulvārī 1 vai tiešsaistē. Plašāka informācija par otrās kārtas norisi tiks nosūtīta uz e-pastu brīdī, kad norises detaļas būs skaidrāk zināmas.

Konkursa pirmās kārtas uzdevumi ir pieejami šeit.

Mēs turpinām strādāt, lai nodrošinātu Jums pilnvērtīgu konkursa otrās kārtas norisi, un nākamgad šo konkursu atkārtotu vēl aizraujošāku un interesantāku!