RTU IZV 10.klases adaptācijas diena

5.septembrī 10.klasei bija adaptācijas diena RTU IZV telpās kopā ar studentu un topošo psihologu Robertu Bīriņu. Skolēni viens ar otru dalījās savās pārdomās un pirmo dienu emocijās, kā arī veica dažādus uzdevumus individuāli un komandās.

        Skolas telpās skolēni uzņēma jautras kopbildes, iepazinās ar saviem klases biedriem un veidoja atmiņas kopā ar topošajiem draugiem. Kā arī  zālē būvēja visaugstāko torni no pieejamajiem materiāliem. Savstarpēji sadarbojoties, skolēniem izdevās uzbūvēt torni, kas sniedzās līdz pašiem zāles griestiem, tādējādi demonstrējot savu interesi un zināšanas par inženierzinātni. Individuāli skolēni veidoja un prezentēja kolāžas par sevi, kurās atspoguļoja sev nozīmīgākās lietas un notikumus dzīvē, kā arī dažādus sev izvirzītos mērķus akadēmiskajā vidē un personīgajā dzīvē.

       Pēc adaptācijas dienas skolēni atzina, ka jaunajā klasē sāk justies brīvāk un nepiespiestāk! Par to mēs ļoti priecājamies. Ar nepacietību gaidīsim mūsu skolēnu nākamos piedzīvojumu un sasniegumu stāstus.